Nieuwe badkamer door Schwagermann Maasdijk

Aangezien in ons huis geen bad aanwezig was toen we het kochten besloten we die te laten plaatsen. We twijfelden eerst of we een aannemer of loodgieter moesten inhuren, aangezien er in de keuken ook een muur verwijderd moest worden. Na een telefoontje met Bouwbedrijf J.J. de Haas was het ons duidelijk, dit bedrijf zei gewoon eerlijk: “Meneer, hiervoor heeft u een loodgieter nodig.” Dat ze hiermee de opdracht misliepen begrepen ze, maar zij gingen uit van de klant, hulde hiervoor!

Na wat offertes te hebben opgevraagd bij diverse loodgieters besloten we te kiezen voor Schwagermann Maasdijk. Reden hiervoor was dat de heer Schwagermann die de offerte kwam opnemen als professioneel en meedenkend uit de bus kwam. De offerte was inzichtelijk, geen stelposten en andere zaken en het bedrijf zag er ook netjes uit. Bovendien was dit ook het bedrijf dat Bouwbedrijf J.J. de Haas aangaf als tip.

Het totale werk bestond uit het verwijderen en plaatsen van een muur in de keuken om er zo een open keuken van te maken. Daarnaast diende er in de badkamer een bad, kast en design radiator geplaatst te worden. Het toilet verplaatst en de opening van douchecabine naar de andere kant. Helaas hadden we geen oude tegels meer voor de opbouw van het bad en waren we erg blij met het feit dat we op zaterdag langs konden komen bij Schwagermann om tegels uit te zoeken.

In de showroom van Schwagermann konden we op ons gemak kijken wat de mogelijkheden waren. We hebben diverse tegels kunnen bekijken en die naast onze bestaande  oude tegels kunnen houden. Zowel mevrouw als meneer Schwagermann namen hiervoor de tijd en dachten actief mee, waar we heel blij mee waren. Onze keuzes werden gevisualiseerd doordat we meteen via een computerprogramma inzicht kregen in het ontwerp. Handig!

Doordat we aan het verhuizen waren en er meerdere leveranciers in- en uitliepen wilden we voorkomen dat werkzaamheden door elkaar heen gingen lopen. Schwagermann hield hier netjes rekening mee en heeft ook tijdens de bouwperiode alles afgedekt zodat er geen beschadigingen optraden. De muur in de keuken was in korte tijd verwijderd en de badkamer werd daarna gedaan.

Al met al zijn wij heel tevreden over het eindresultaat en hebben we wat foto’s online gezet om jullie ook allemaal een kijkje in de nieuwe badkamer te gunnen. Je kan zien dat er aandacht aan is besteed (netjes en straks gemonteerd, afwerking meer dan zoals het hoort, kwalitatief goede materialen, etc..) en goed rekening is gehouden met beschikbare ruimte. En…kleine dingen die helemaal niet hoeven, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een filtertje van de kraan in de keuken waardoor die het weer goed deed, sluiting uit een wandcontactdoos gehaald, etc…

Meer informatie: http://www.schwagermannmaasdijk.nl/

Trackback from your site.

Leave a comment