Nieuwe snijplank

Snijplank

Je hebt een tik of niet. Ik schijn iets te hebben met snijplanken…zelf kwam ik daar niet achter maar iemand anders vertelde me dat zij het toch wel vreemd vond dat ik (op dat moment) 6 snijplanken had. Ik vond het eigenlijk wel handig, maarja misschien zijn 6 snijplanken toch wel een beetje ‘vreemd’.

Maargoed, je laat je ‘hobby’ natuurlijk niet bederven doordat iets ‘vreemd’ is, dus gisteren heb ik bij DOK Cookware een mooie nieuwe snijplank gekocht. Overigens raad ik iedereen die ook maar een beetje van koken houdt aan om eens bij DOK Cookware te gaan kijken. Wat een winkel, een überkookwinkel!

Deze snijplank is van Epicurean, een firma gespecialiseerd in…snijplanken. Ik heb gekozen voor de keuken serie en het mooie van deze plank is dat hij behalve je messen niet sloopt je er ook rustig hete pannen op kunt zetten. Verder is hij NSF approved, gemaakt van mileuvriendelijk materiaal, vaatwasser bestendig en onderhoudsvrij (dat scheelt weer schuren…).

Trackback from your site.

Comments (1)

 • Avatar

  Sjaakie Snijplank

  |

  Hej Ebo,

  Ik heb al van veel hobby’s gehoord: gamen, presentaties maken, twitteren, strips tekenen, voetballen, auto’s en zoveel mogelijk hotdogs eten in een minuut (http://www.youtube.com/watch?v=uf5iE5cCbPc) maar snijplanken .. das een nieuwe 🙂

  Prettige kerstdagen,
  Sjaakie

  Reply

Leave a comment