GEZOCHT: Webdeveloper / Webdesigner

Functie omschrijving

Het webteam van Exact Software ontwikkelt en produceert websites in huis.​ Websites worden breed ingezet waarbij doorontwikkeling van bestaande webapplicaties belangrijk is.​ Naast je technische achtergrond ben je in staat binnen de huisstijl van Exact ontwerpen te maken.

Functie eisen

 • Technisch websitebeheer
  • PHP, MySQL, Apache
  • HTML, Javascript, CSS
  • Kennis van Joomla & WordPress zijn een pré
 • Affiniteit met (web)design
  • Basiskennis PhotoShop
  • Kennis van de Adobe CS(4) Suite (flash, illustrator, etc.​.​) is een pré

Profiel

Je hebt meer dan drie jaar werkervaring en bent flexibel ingesteld.​ Je kunt snel inspringen en praktische adviezen leveren aan het webteam op het gebied van webtechniek en design.​ Je hebt een proactieve houding en bent op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen op webgebied.

Solliciteren

Durf jij de uitdaging aan, neem dan contact met mij op.

Over Exact Software

Exact Software werd in 1984 opgericht en is een internationaal vooraanstaande producent van zakelijke software.​ Naast traditionele, geïntegreerde oplossingen voor enterprise resource planning (ERP) ontwikkelt Exact Software daaraan gerelateerde oplossingen voor onder andere human resource management (HRM), customer relationship management (CRM), project management en elektronische workflow.

Exact Software heeft zijn hoofdkantoor in Delft en onderhoudt daarnaast een netwerk van vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika.​ Met ongeveer 2500 medewerkers, vestigingen in ruim 40 landen en oplossingen die beschikbaar zijn in 40 talen bedient Exact Software momenteel klanten in meer dan 125 landen.

Trackback from your site.

Leave a comment