Ontbijtservice Le Grand Dejeuner

Ontbijtdoos Le Grand Dejeuner

Ontbijtdoos Le Grand Dejeuner

Aangezien mijn vriendin bijna jarig is heb ik een ontbijt op bed besteld bij “Le Grand Dejeuner“. De website vertelde al dat ze als beste getest waren op Tros Radar en ik moet zeggen, het was inderdaad heerlijk en prima verzorgd!

Ondanks dat je officieel 24 uur van te voren moet bestellen, wat ik niet had gedaan door tijdgebrek, werd er precies op tijd aangebeld. Het zag er erg leuk uit, twee dozen waarboven een bloem lag. Binnenin hadden ze ook nog een gedicht gestopt.Toch wel een beetje ♥r♥o♥m♥a♥n♥t♥i♥s♥c♥h♥ nietwaar?

Inhoud van de ontbijtdoos

Inhoud van de ontbijtdoos

Over de inhoud niks dan lof, wij hadden het “Lekker Ontbijt“, op de site kan je allemaal wel lezen wat er allemaal in zat. Wat wij ook erg leuk vonden was het meegeleverde bestek, niet van de goedkope spul wat je in het vliegtuig krijgt, maar echt leuk bestek. Ben je overigens niet zo’n grote ontbijter dan kan je rustig 2x van dit ontbijt eten.

Le Grand Dejeuner zit in Schiedam, maar levert voor iets extra ook in andere plaatsen. Wij wonen namelijk in Vlaardingen en daar kon ik niet zo snel een ontbijtservice vinden. Het is zeker een aanrader!

Trackback from your site.

Comments (1)

  • Avatar

    Charlotte Lagendijk

    |

    Leuk om weer eens terug te lezen en waren er meer die zeer tevreden waren en hebben wij inmiddels de ontbijtbezorging uitgebreid naar Groningen en Drenthe. Niet vanuit Schiedam natuurlijk want dan zouden de bezorgkosten gigantisch worden! Maar met Ontbijtservice Noorderland ( http://www.ontbijtservice-noorderland.nl ) verwennen we nu ook het hoge Noorden. Le Grand Déjeuner komt nog steeds graag in Vlaardingen overigens.

    Reply

Leave a comment