Metro Rotterdam CS: FAIL!

Metro Rotterdam CS

Aangezien ik dit weekend terug kwam uit Berlijn en een favoriet metro gebruiker ben in alle grote steden van de wereld, dacht ik, laat ik eens de nieuwe metro van Rotterdam uitproberen.

Een paar weken geleden is deze met veel tamtam gelanceerd en alle hotemetoten stonden weer op de foto bij “hun” nieuwe metro. Bovenstaande is een foto van hoe het zondagmiddag 14:15 erbij lag. Ik heb speciaal even gewacht om tenminste nog één persoon op de foto te krijgen…

Nog bijzonderder was dat er geen enkel bord hing in het metrostation waar welke metro heen ging. Wat bleek, je moet gewoon even binnen in de metrotrein kijken, aldus een tip van een andere verdwaalde toerist. Opeens zag ik een info-stand en dus dacht ik, laat ik op een plattegrond vragen, maar: “Nee meneer, die zijn op en krijgen we ook niet meer.”

Kom op Rotterdam, dit kan zo echt niet! Een metro hoort het kloppende vervoershart te zijn een stad!

Trackback from your site.

Leave a comment