Telefoongids: FAIL!

Zo liggen ze er dus al een paar weken bij ons in de portiek. Het bedrijf dat de telefoongidsen uitgeeft heeft in zijn wijsheid besloten maar een palet naar binnen te rijden en het verder voor gezien te houden.Resultaat, bijna niemand neemt die ouderwetse gids mee en een brandgevaarlijke situatie in de portiek. Iemand gaat die boeken natuurlijk een keer in de brand steken, net als vorige keer…

Wie zoekt er overigens nog een telefoonnummer op in een boek? Of zijn het de advertentie inkomsten die voor deze publicatie hebben gezorgd? En weet je wat het leukste is? Op de wikkel staat “Kies een goed doel in jouw buurt”. Nou ik weet wat, met een karretje langs alle flats hier en je hebt zo een kapitaal aan oud papier binnen. Telefoongids bedankt! 😉

Trackback from your site.

Leave a comment