VPH Elektrotechniek heeft de kortsluiting netjes opgelost

De opdracht bestond uit het oplossen van een kortsluiting in de CAI en het aanleggen van TV-kabel naar de eerste verdieping. Na het werk te hebben geplaatst op Werkspot kregen we zoals gewoonlijk meerdere aanbiedingen. We besloten dit keer ook weer te selecteren op bedrijven met positieve referenties.

Gelukkig kregen we daar dit keer ook weer geen spijt van. Dat VPH Electrotechniek meedacht bleek al meteen uit het telefoongesprek; “Wat voor kleur installatiemateriaal wilt u hebben?” Daar hadden wij natuurlijk nooit bij nagedacht, maar het staat natuurlijk veel netter als de kleur ook past!

De kabel naar de eerste verdieping was snel getrokken ondanks dat de kabelgoot verstopt zat. Daarnaast is deze nog netjes in de meterkast afgemonteerd met een pijpje. Het oplossen van de sluiting was iets complexer, maar daar draaiden deze heren hun hand ook niet voor om. Het bleek dat het bij de aanleg destijds precies verkeerd om was aangelegd.

Wij waren zeer blij met VPH Elektrotechniek en zullen ze ook zeker vragen voor onze andere elektra opdrachten!

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment