Prima service van Easywalker

Na anderhalf jaar trouwe dienst wilde onze wandelwagen niet meer inklappen. Daar sta je dan op zondag midden in Rotterdam… Gelukkig hebben we een stationwagen, dus de wagen maar uitgeklapt achterin gelegd. Aangezien je moeilijk zonder wandelwagen kan waren we al licht aan het wanhopen.

Eenmaal thuisgekomen hebben we meteen het contactformulier op de website van Easywalker ingevuld. Tot onze grote verbazing kregen we maandagochtend al om 09:03 meteen een persoonlijk antwoord terug. Nee, geen automatisch antwoord van er is een ticket in ons support systeem aangemaakt, we komen bij u terug binnen 48 uur, of andere bla bla die je tegenwoordig zo vaak krijgt.

We kregen een nette email terug met daarin een praktische tip en mocht het dan nog niet lukken dat een ingreep van Easywalker anders ook mogelijk was. Natuurlijk hebben we meteen de tip uitgeprobeerd en onze Easywalker klapt weer in als een zonnetje! Bedankt!

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Comments (6)

 • Avatar

  van Lieshout

  |

  Hallo,
  mag ik zo vrij zijn om te vragen wat deze tip was? Wij krijgen de wagen ook niet meer in geklapt!

  Groeten.

  Reply

 • Avatar

  Ebo Eppenga

  |

  Natuurlijk! Dit was de tip die wij kregen, we moesten inderdaad wel redelijk hard de duwstang omhoog duwen voordat het werkte.

  Easywalker: “Het kan zijn dat het onderdeel wat in de wagen zit, iets is verbogen. Onze monteur gaf de volgende tip: Uiteraard eerst de rode knop induwen voor de ontgrendeling. Voordat de wagen naar beneden wordt geduwd voor het inklappen, kunt u de duwstang omhoog duwen (dit mag stevig). Het onderdeel in het frame zou dan los moeten schieten, waardoor de wagen weer ingeklapt kan worden.”

  Reply

 • Avatar

  Suzanne

  |

  Heel erg bedankt! inmiddels klapt de wagen weer goed in 😀

  Reply

 • Avatar

  Ebo Eppenga

  |

  Fijn dat het heeft gewerkt! Toch handig dat internet 🙂

  Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Handig blog! ik heb dat ook een keer gehad maar de Easywalker is wel een super fijne buggy.

  Groetjes Lisa

  *** Comment aangepast vanewege reclame uitingen ***

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Hoi,

  Super bedankt voor de tip. Wij hadden het zelfde probleem. Deze tip werkt ook als je een inklap probleem hebt bij de easy walker duo. Wellicht goed idee om easy walker te vragen deze tip op hun internet site te plaatsen bij vragen en antwoorden. nog maals super bedankt

  Reply

Leave a comment