Traxxas Slash 2WD Orange

Een paar weken geleden heb ik de Traxxas Slash 2WD gekocht bij BEE Racing in Maassluis. Het was een absolute impuls aankoop voor het mannenweekend dat ik met twee vrienden zo’n twee of drie keer per jaar vier. Elk weekend proberen we iets nieuws te doen, in elk geval moet het te maken hebben met snelheid, benzine, explosies of andere typische mannen zaken!

BEE Racing is een RC-modellen winkel in het stadshart van Maassluis. De winkel heeft een ruim assortiment van auto’s, boten en vliegtuigen. Voor mij was het in elk geval een jongensdroom om gewoon eens binnen te stappen en tja, dan ben je natuurlijk zo verkocht. Nou heb ik absoluut geen verstand van RC, maar ik werd netjes geholpen en van prima advies voorzien, wat is wel verstandig, wat niet, waar kan je als beginner goed mee over weg en het moest natuurlijk wel snel gaan…

…en dat ging het zeker! Wat een super wagen is die Traxxas Slash, niet kapot te krijgen. We hebben tijdens het weekend de auto op allerlei terreinen getest, modder, asfalt, gras, maar ook op een plein voor skaters inclusief halfpipe. Het was onwijs leuk om de auto te laten powersliden en te laten springen over allerlei obstakels. De Traxxas Slash heeft een hele relaxte vering en neemt elke hindernis zonder verder enig probleem.

Een vriend van me heeft een super leuke film van gemaakt, inclusief blooper. Matthijs hartstikke bedankt hiervoor en mega gaaf gedaan! Mocht iemand nog een keer een goede professionele creatieve camera zoeken, dit is je man!

Tags: , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (3)

 • Avatar

  Wybren Eijzenga

  |

  Dat is wel een hebbeding!

  Reply

 • Avatar

  Marcel

  |

  Zelf ook in bezit van 2 slashes, erg leuk… helaas is BEE racing ondertussen failliet 🙁

  Reply

 • Avatar

  Ebo Eppenga

  |

  Ja echt jammer, ik vond het een leuke winkel en een aanwinst voor Maassluis, maargoed het is niet anders! Inmiddels heb ik mijn Slash redelijk opgevoerd en zit ik net over de 80km/u 😉

  Reply

Leave a comment